Ratio 2020 – Есен
7 Ноември

Ratio 2020 – Есен
7 Ноември

Дори и ограниченията за масови събития да отпаднат преди началото на юни, предпочитаме да не събираме толкова голяма група хора в една зала толкова скоро. Затова ще се наложи да преместим датата на форума, като той ще се проведе на 7 ноември. Въпреки че да изместим събитие почти месец преди датата е ужасно тежка задача, ние вече работим с нашите лектори и партньори и сме сигурни, че този ноември ще имаме най-доброто ни събитие досега

 

Следващото издание на Ratio идва на 7 ноември 2020 г. То ще ви срещне с нови любопитни научни сфери – представени на човешки език.

Сцената на Ratio вече 8 години събира международни лектори като Питър Уотс, Кристофър Френч, Маги Лю, Андрю Бери, Стивън Голдфарб и още много.

На предишните издания на форума разгледaхме вулканите на Йо и пръстените на Сатурн, търсихме къде се крият извънземните, свързахме математиката с мъртъвци и малария, редактирахме човечеството с CRISPR, видяхме как се свързват невроните в мозъка. Имаше роботи, архитектурни проекти за жилища на Луната, дори мравки и мухи.

Бъдете наши спътници в следващото научно приключение на 13 юни – билетите за него вече са налични!

Международните лектори ще водят презентациите си на английски език, на този етап не предвиждаме превод.