fbpx

THE RATIO PODCAST

Ratio е подкаст за любопитни хора. В него ще чуете неформални разговори, свързани или вдъхновени от науката. Ние не сме експерти в нито една област - но за щастие нашите гости са. Епизодите ни са на български или английски език, в зависимост от гостите, които участват. Чуйте ги!

EP323 – Предшественици [с Николай Спасов и Мадлен Бьоме]

Днес в Ratio Talks ще си говорим за нашите предшественици. За това откъде идваме и кои сме. Ще чуем как са живяли ранните хоминиди преди милиони години. Ще разберем още как нашето колективно минало може да определи нашето настояще.

На гости са ни проф. Николай Спасов от Природонаучния музей към БАН и проф. Мадлен Бьоме от Зенкенбергския център за човешка еволюция към университета в Тюбинген. Те ще ни разкажат за тяхната съвместна работа и откритията, които може да променят разбирането ни за произхода на човека.

За подкаста

Ratio Talks е подкаст-серията, в която ни гостуват учени и експерти в различни области. Тук ще чуете по-неформални, често по-неподготвени разговори, свързани и вдъхновени от наука. Епизодите ни са на български или английски език, в зависимост от гостите, които участват.

Това е една от четирите серии на Ratio Podcast – един подкаст за любопитни хора. С негова помощ ще си сверите часовника за всичко най-ново в света на науката и културата.

Засега можете да ни слушате тук, през RSS, в StitcheriTunesGoogle PodcastsSpotify и SoundCloud.